Bijeenkomsten 07-01, 03-02 en 11-02-2020

Graag nodigen wij alle fokkers en dek-reu eigenaren van het ras Drentsche Patrijshond uit voor een bijeenkomst over Dogs Global.

Jarenlang is onze fokkerij gedomineerd door het fokken op inteelt. Door deze werkwijze is het mogelijk ziekten en afwijkingen te voorkomen in het nest, dus de nakomelingen van een combinatie. We hebben dus maar invloed op één generatie.  Met het sturen op inteelt voorkom je geen ziektes en afwijkingen op de lange termijn.

Dogs Global maakt gebruik van Mean Kinship. Hiermee kunnen we sturen op diversiteit binnen ons ras. Alleen als wij grote mate van diversiteit weten te realiseren, dus de mate waarin een hond verwant is met zijn soortgenoten  binnen onze populatie, voorkomen wij ziektes en problemen binnen ons ras.

Dogs Global is er voor alle fokkers en dek-reu eigenaren ongeacht van welke rasvereniging u lid bent.

Tijdens de avond maakt u kennis met Dogs Global en de achtergronden waarom fokken op basis van Mean Kinship zo belangrijk is voor ons ras en kunt u uw vragen stellen.

Vanwege het grote belang voor ons ras organiseren we maar liefst 3 bijeenkomsten zodat er altijd een bijeenkomst bij u in de buurt zal zijn:

07-01-2020         De Uitwijk te Eindhoven, Generaal Pattonlaan 124 (Regio Zuid)
03-02-2020         De Basisliek te Veenendaal, Wiltonstraat 56 (Regio Midden)
11-02-2020         Zalencentrum Meursinge te Westerbork, Hoofdstraat 48 (Regio Noord)

Zaal open vanaf 19:00 uur, aanvang 19:30 uur.

Deelname is kosteloos. Consumpties zijn voor eigen rekening. Deelname uitsluitend voor fokkers en Dek-reu eigenaren van het ras Drentsche Patrijshond van één van beide rasverenigingen, DPHCN of VDPH.

Graag tot ziens bij één van de Dogs Global Bijeenkomsten! U kunt zich opgeven via deze Dogs Global Portal.

 

Top